Barska policija zaplijenila 10 pvc pakovanja marihuane / - FOTO: UPRAVA POLICIJE
18/05/2024 u 16:11 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Barska policija zaplijenila 10 pvc pakovanja marihuane

Policija je u Baru, preduzimajući planske aktivnosti u cilju suzbijanja ulične prodaje opojnih droga, zaplijenila 10 pvc pakovanja marihuane, pronađene kod jedne osobe.

- Policijski službenici Regionalnog centra bezbjednosti „Jug“, Odjeljenja bezbjednosti Bar su, preduzimajući planske aktivnosti u cilju suzbijanja ulične prodaje opojnih droga, kontrolisali lice kod kojeg je pronađena marihuana. Naime, kontrolisan je S.Č. i kod njega je policija pronašla 10 manjih pvc pakovanja sa sadržajem za koji se sumnja da je opojna droga marihuana - ističu iz policije.

Osim toga, kako navode, po naredbi Višeg državnog tužilaštva u Podgorici policija je izvršila i pretres stana i drugih prostorija koje koristi S.Č. i pronašla ručno pravljenu cigaretu sa sadržajem ove opojne droge, tzv. džoint, kao i manju količinu ove rasute materije.

- Postupajućem tužiocu u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici spisi predmeta dostavljeni su na ocjenu i mišljenje i eventualnu kvalifikaciju krivičnog djela - kazali su iz policije.

Osim toga, policijski službenici Odjeljenja bezbjednosti Bar su od početka maja u nekoliko odvojenih aktivnosti, u 19 slučajeva, zaplijenili različite vrste narkotika i protiv lica kod kojih su isti pronađeni, podnijeli odgovarajuće prijave.

Uhapšen Kolašinac: Oduzete četiri puške, pištolj, detonatorske kapisle, municija, marihuana...

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
29. maj 2024 14:47