Bečić: Čvrstom rukom idemo protiv svih oblika kriminaliteta / - FOTO: VLADA
17/04/2024 u 10:13 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Bečić: Hapšenje poruka da čvrstom rukom idemo do pravedne države

Ovo hapšenje je jasan signal i poruka da ćemo nastaviti sa čvrstom rukom pravedne i odlučne države sa kojom nikada više nema igranja i kompromitovanja, kazao je Aleksa Bečić, potpredsjednik Vlade za bezbjednost, unutrašnju politiku, evropske i vanjske poslove​, povodom akcije SPO.

Potpredsjednik Vlade za bezbjednost, unutrašnju politiku, evropske i vanjske poslove​ kazao je da nema privilegovanih, nema kompromisa sa osnovnim vrijednostima društva i definitivno, nema nedodirljivih.

- Izuzetno pohvaljujem još jednu uspješnu operaciju Specijalnog policijskog odjeljenja Uprave policije i SDT-a! Obećali smo transparentnost, efikasnost i pravičnost u bezbjednosnom sistemu i današnjim hapšenjem pokazujemo da smo na pravom putu. Ovo je još jedan primjer odlične saradnje bezbjednosnog sektora i tužilaštva o kom sam juče govorio i u Europolu na sastanku sa direktoricom - kazao je Bečić.

On je kao potpredsjednik Vlade za bezbjednost i koordinator organa obavještajno-bezbjednosnog sektora rekao da obećava da će učiniti sve što je u njegovoj moći da 44. Vlada Crne Gore obezbijedi optimalne uslove za efikasno i profesionalno obavljanje dužnosti. U našoj zemlji ima mjesta samo za one koji vjeruju u pravdu i čistotu institucija.

Po nalogu Specijalnog tužilaštva SPO pretresa ASK: Uhapšena Jelena Perović

- Čestitam svim hrabrim i istrajnim članovima bezbjednosnog sektora i Specijalnog državnog tužilaštva koji su danonoćno radili na realizaciji prethodnih i ove akcije. Srećno Crnoj Gori u novom istorijskom poglavlju, gdje pokazujemo da niko nije iznad zakona - kaže Bečić.

Kako je istakao, neka ovi principi budu mjera našeg patriotizma.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
19. maj 2024 03:43