Ilustracija / - UP
08/12/2023 u 13:23 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Berane: Krivična prijava zbog omogućavanje uživanja droga

Racija izvršena u jednom ugostiteljskom objektu u Beranama

Službenici Odjeljenja bezbjednosti Berane sinoć su u jednom ugostiteljskom objektu izvršili „Raciju“ i kod lica A.M. (23) iz Berana pronašli i oduzeli dva pvc pakovanja sa sadržajem praškaste materije bijele boje za koju se sumnja da je opojna droga kokain.

- Kriminalističkom obradom policija je došla do sumnje da je opojnu drogu u ugostiteljski objekat donio I.P. (22) iz Berana i dao je na uživanje A.M. i još jednom licu koje je bilo sa njima u društvu. Beranska policija je po nalogu državnog tužioca podnijela krivičnu prijavu protiv I.P. zbog sumnje da je izvršio krivično djelo omogućavanje uživanja opojnih droga, navode iz Uprave policije-

Nadalje, granična policija je sinoć na graničnom prelazu Dobrakovo zajedno sa carinskim službenicima izvršila kontrolu teretnog motornog vozila kojim je upravljao R.Ć. (51) državljanin Republike Srbije.

- Pregledom vozila pronađena je i oduzeta neprijavljena roba – optička sredstva, čija se vrijednost procjenjuje na oko 5.330 eura. Pronađena roba je predata carinskim službenicima koji su je trajno oduzeli, a lice R.Ć. je po nalogu državnog tužioca u Osnovnom državnom tužilaštvu u Bijelom Polju lišen slobode zbog sumnje da je izvršio krivično djelo nedozvoljena trgovina, dodaju iz UP.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
23. februar 2024 09:26