/ - FOTO: SZŠ/RTV CETINJE
29/10/2023 u 18:01 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Bjelopoljac sletio u provaliju duboku preko 150 metara

R.O. je prebačen u Klinički centar Podgorica i prema raspoloživim informacijama nije životno ugrožen

Bjelopoljac R.O. (53) zadobio je više preloma kada je sletio u provaliju duboku preko stotinu metara na putu Cetinje – Kotor u lokalitetu Žanjev do. On je upravljao vozilom Reno klio francuskih registarskih oznaka AB 796 AA – saznaje Radio Cetinje.

R.O. je prebačen u Klinički centar Podgorica i prema raspoloživim informacijama nije životno ugrožen, piše Cetinjski list.

- Nakon što smo, pola sata iza ponoći, dobili dojavu da je došlo do udesa otišli smo na teren sa troje vozila sa pet članova službe. Uz velike napore smo locirali povrijeđenog jer iako smo bili u telefonskom kontaktu nije umio da nam tačno kaže gdje se nalazi, a nije bilo očevidaca koji bi nam mogli pokazati tačnu lokaciju. Mjesto udesa se nalazi tačno ispod tunela kod zip lajna, a vozilo se nalazilo u provaliji dubokoj preko 150 metara – kaže za Radio Cetinje komandir Službe zaštite i spašavanja Prijestonice Cetinje Miloš Ćećanović.

On dodaje da je akcija izvlačenja trajala više od sat vremena i da se spasilačkom timu pridružilo još pripadnika službe tako da je njih 14 učestvovalo u spašavanju povrijeđenog vozača.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
27. april 2024 23:12