/ - FOTO: UPRAVA POLICIJE
25/11/2023 u 13:02 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Budva: Uhapšen državljanin Srbije, policija pronašla drogu i novac

Budvanska policija je pronašla 11 pakovanja marihuane, manje pakovanje hašiša, 15.300 eura, 130 dolara, 350 franaka, dva mobilna telefona, dva tableta, vagu i drobilicu

Budvanska policija uhapsila je A.E. (25) državljanin Republike Srbije sa prebivalištem u Budvi, zbog sumnje da je izvršio krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga.

- Budvanska policija je, postupajući po naredbi nadležnog sudije, izvršila pretres stana i drugih prostorija koje koristi A.E., te pronašla i oduzela 11 pvc pakovanja biljne materije tamnozelene boje za koju se sumnja da je opojna droga marihuana, težine oko 260 grama, manje pakovanje u kojem se nalazila materija za koju se sumnja da je opojna droga hašiš, novac u iznosu od 15.300 eura, 130 dolara, 350 franaka, kao i dva mobilna telefona, dva tableta, vaga za precizno mjerenje i jedna drobilica- navode iz policije.

Kriminalistička obrada upućuje na sumnju da se A.E. bavio tzv. uličnom prodajom narkotika.

- On je lišen slobode po nalogu državnog tužioca u Višem državnom tužilaštu u Podgorici zbog sumnje da je izvršio krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga- rečeno je iz policije.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
27. april 2024 09:47