UIKS / - Dan
14/02/2024 u 16:09 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Budvanin i Podgoričanin u zatvoru zbog vožnje pod dejstvom narkotika

Uz zatvor S.K i M.R. su dužni da plate kaznu od 150 eura, a izrečena im je i zabrana upravljanja vozilom od četiri mjeseca

Budvanin S.K (1999) osuđen je na 15 dana zatvora i novčanom kaznom u iznosu od 150 eura zbog teškog saobraćajnog prekršaja.  Njemu je kaznu odredila sutkinja Magdalena Mijić, saopštio je predsjednik Suda za prekršaje u Budvi Marko Đukanović

Naime, S.K. je, kako je dokazano u postupku, 13. februara na lokalnoj saobraćajnici u Budvi motociklom bez registarskih oznaka preticao kolonu vozila, da bi, nakon što ga je zaustavila patrola policije, preliminarnim "droga testom" utvrđeno prisustvo opojnih droga u organizmu. On je, navodi s eu saopštenju, odbio da se podvrgne laboratorijskoj analizi urina u zdravstvenoj ustanovi.

- Na kaznu zatvora, takođe od 15 dana, osuđen je i Podgoričanin M.R. (1975) jer je preliminarnim "droga testom", koji je potvrđen i laboratorijskim testom urina u zdravstvenoj ustanovi,  utvrđeno da je istog dana upravljao specijalnim teretnim vozilom pod dejstvom opojnih droga - navodi se u saopštenju predsjednika Suda za prekršaje u Budvi Marko Đukanović.

Obojici okrivlljenih su uz kaznu izrečene i zabrane upravljanja vozilima u trajanju od po četiri mjeseca i po 3 kaznena boda. 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
27. jul 2024 04:22