/ - UP ilustracija
07/09/2023 u 08:57 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Budvanin uhapšen zbog prodaje heroina

Kriminalistička obrada upućuje na sumnju da je M.M. stavljao u tzv. ulični promet opojnu drogu heroin, te da je u više navrata prodavao heroin licu M.N.

Podgorički policajci su juče lišili slobode M.M. (41) iz Budve zbog sumnje da je izvršio krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga.

- Naime, podgorička policija je 5. septembra oko 18.45 časova na Bulevaru Šarla de Gola izvršila kontrolu vozila marke „VW Polo“ budvanskih registarskih oznaka kojim je upravljao M.N. (38) iz Budve, a u kojem se nalazio M.M. Kontrolom M.M. policija je pronašla i oduzela tri pvc pakovanja sa sadržajem praškaste materije braon boje za koju se sumnja da je opojna droga heroin, težine oko 12,5 grama, kao i dvije tablete sa liste opojata. Kriminalistička obrada upućuje na sumnju da je M.M. stavljao u tzv. ulični promet opojnu drogu heroin, te da je u više navrata prodavao heroin licu M.N. - rečeno je iz policije.

O događaju je obaviješten državni tužilac u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici koji je naložio da se M.M. liši slobode zbog sumnje da je izvršio krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
05. maj 2024 13:51