/ - FOTO ILUSTRACIJA
23/12/2023 u 20:14 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Danilovgrađaninu 15 dana zatvora zbog odbijanja alkotesta; Zbog vožnje pod dejstvom alkohola Kotoranin da plati 775 eura

Kotoraninu je uz novčanu kaznu izrečena i zaštitna mjera zabrane upravljanja motornim vozilom u trajanju od tri mjeseca kao i tri kaznena boda, navode iz Suda za prekršaje

Okrivljeni R. M. (1970) iz Danilovgrada osuđen je danas na kaznu zatvora u trajanju od 15 dana zbog toga što je juče oko 20:30h u mjestu Kovačko polje, opština Kotor, nakon što je zaustavljen od policijske patrole, odbio da se podvrgne obaveznom alkotestiranju, saopšteno je iz Suda za prekršaje. 

- Dežurna sutkinja odjeljenja u Kotoru Jelena Stanišić mu je uz kaznu izrekla i zaštitnu mjeru zabrane upravljanja motornim vozilima u trajanju od 4 mjeseca kao i maksimalan broj kaznenih bodova - navodi se u saopštenju.

Sutkinja Stanišić je, dodaju, u odvojenom postupku okrivljenom M.J. (1986) iz Kotora izrekla novčanu kaznu imu iznosu od 775 eura jer su dokazani navodi optužbe da je prethodne noći u mjestu Škaljari upravljao vozilom pod dejstvom alkohola u organizmu u koncentraciji od 1,82 g/kg.

- Uz novčanu kaznu izrečena mu je i zaštitna mjera zabrane upravljanja motornim vozilom u trajanju od tri mjeseca kao i tri kaznena boda - zaključuju u saopštenju.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
08. maj 2024 08:36