Tragedija u Baru / - FOTO KOLAž
18/02/2024 u 09:05 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Dvije velike tragedije za tri dana u Baru

U požaru koji je prije tri dana izbio u ranim jutarnjim satima u naselju ispod brda Volujica, u Baru, u kojima žive osobe romske populacije život su izgubile četiri osobe, od kojih su troje bila djeca

U Crnoj Gori, na teritoriji opštine Bar u razmaku od tri dana dogodile su dvije tragedije. 

U požaru koji je prije tri dana izbio u ranim jutarnjim satima u naselju ispod brda Volujica, u Baru, u kojima žive osobe romske populacije život su izgubile četiri osobe, od kojih su troje bila djeca. 

(FOTO) Tragedija u Baru: Četvoro stradalo u požaru, troje djece

Novi detalji tragedije u Baru: Tetka stradala pokušavajući da spasi brataniće

Od posljedica saobraćajne nesreće, koja se 40 minuta nakon ponoći dogodila na magistralnom puti Bar – Ulcinj, u naselju Utjeha, smrtno su stradale Baranke B.B. (20) i N.D. (18) i Ulcinjanin M.D. (21). U Oštoj bolnici Bar, na medicinskom zbrinjavanju su L.P. (18) i A.V. (18) iz Bara, koje su zadobile povrede opasne po život.

Jedna osoba je, na žalost kako je saopšteno preminula tokom prijema. Dvije osobe su medicinski zbrinute i stabilnih su parametara. 

Prema navodima iz policije do udesa je došlo usljed sudara automobila marke ‘Audi A3’, ulcinjskih registarskih oznaka, kojim je upravljao M.D. i vozila ‘Seat’ barskih tablica, za čijim volanom je bila B.B. (20). Na licu mjesta su stradali vozač audija i N.N. koja je bila suvozač u ‘Seatu’. Djevojka B.B. koja je vozila ‘Seat’, podlegla je povredama u 2 sata i 30 minuta u Barskoj bolnici

(FOTO) Poginulo troje mladih u saobraćajnoj nesreći na putu Bar – Ulcinj

 

 

 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
27. april 2024 01:39