Ilustracija / FOTO: ž.B.
04/12/2023 u 17:26 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Kotor: Zbog prijetnji ukućanima dobio 30 dana zatvora

Kotoraninu L.M. izrečene su i zaštitne mjere zabrana uznemiravanja i uhođenja žrtava nasilja i zabrana približavanja žrtvama nasilja u trajanju od po jedne godine

Okrivljeni L.M. (37) iz Kotora osuđen je u hitnom postupku na 30 dana zatvora zbog prijetnji napadom članovima porodice.

- Dežurna sutkinjja suda za prekršaje u Budvi - odjeljenja u Kotoru Jelena Stanišić je dana 03.12.2023. godine okrivljenom L. M. (1986) iz Kotora u hitnom postupku izrekla kaznu zatvora u trajanju od 30 dana. Odlukom su potvrđeni navodi optužnoga akta kojim je okrivljenom stavljeno na teret je dana 30.11.2023 godine oko 20 sati u naselju Mečerov brijeg, opština Kotor prijetio napadom majci, bratu i tetki, čime je ugrozio njihov porodični mir. Njemu su izrečene i zaštitne mjere zabrana uznemiravanja i uhođenja žrtava nasilja i zabrana približavanja žrtvama nasilja u trajanju od po jedne godine, saopštio je predsjednik suda za prekršaje u Budvi Marko Đukanović.

Zbog bojazni od ponavljanja prekršaja, sutkinja je odlučila da se okrivljeni uputi na izdržavanje kazne prije pravosnažnosti rješenja. 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
27. jul 2024 04:17