/ RONIOCI RCUD-A, FOTO: PORTAL DAN
14/10/2022 u 11:45 h
Žana BojanićŽana Bojanić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

(VIDEO) Mijajlović: Potraga za dječakom nastavljena, nivo rijeke opada

Podsjećamo, u ovoj nesreći je stradala majka, dvadesetsedmogodišnja J.V., i djevojčica, a jedno dijete je izvučeno iz provalije sa povredama i prevezeno u bolnicu

Potraga za dječakom u kanjonu Tare, posle udesa koji se nedavno dogodio, nastavljena je i danas. Kako je za portal Dan kazao direktor Regionalnog ronilačkog centra Bijela (RCUD), Vesko Mijajlović, ronioci i danas rone.

(VIDEO/FOTO) Peti dan potrage za dječakom

- Ponovo pretražujemo od splavišta do Žugića luke, oko 14 kilometara. Ako ne bude rezultata, sutra planiramo da pretražujemo od Žugića luke do Radovan luke, oko 20 kilometara. Nivo rijeke opada i vidljivost je dobra- kazao nam je Mijajlović.

Podsjećamo, u ovoj nesreći je stradala majka, dvadesetsedmogodišnja J.V., i djevojčica, a jedno dijete je izvučeno iz provalije sa povredama i prevezeno u bolnicu. Za trećim djetetom se traga.

image
FOTO: RCUD

Tijelo djevojčice koja je ispala iz automobila, koji je sletio u provaliju pronađeno je prije par dana oko tri kilometra od mjesta udesa. Ekipe koje učestvuju u pretaživanju terena i rijeke neće odustati sve dok imaju uslova za pretragu rijeke i terena...

image
FOTO: RCUD
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
04. maj 2024 20:49