/ - FOTO: UPRAVA CARINA - ODUZETA KRIJUMčARENA ROBA
22/02/2024 u 15:46 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

(FOTO) Na putu Andrijevica-Mateševo zaplijenjena veća količina krijumčarene robe

Daljim operativnim radom utvrđeno je da je vozilom podgoričkih registarskih oznaka upravljalo lice F.B. (42) iz Rožaja. Pregledom vozila pronađena veća količina tekstilne robe i obuće, ukupne vrijednosti 20.680,00 eura

Iz Uprave carina saopšteno je da je na putnom pravcu Andrijevica-Mateševo zaplijenjena veća količina krijumčarene robe ukupne vrijednosti 20.680,00 eura.

- Službenici Uprave carina – Odsjeka za suzbijanje krijumčarenja u saradnji sa službenicima Uprave policije – Graničnom policijom, RGCP - Sjever, u cilju suzbijanja sive ekonomije a postupajući po operativnim informacijama, u noći između utorka, 20. februara i srijede, 21. februara, vršili su kontrolu na putnom pravcu Adrijevica – Mateševo - navode u saopštenju iz Uprave carina.

image
- FOTO: UPRAVA CARINA - ODUZETA KRIJUMčARENA ROBA

Tom prilikom u mjestu Bare Kraljske, zatečeno je vozilo iz kojeg se lice koje je upravljalo vozilom udaljilo od vozila neposredno prije dolaska carinskih i policijskih službenika.

image
- FOTO: UPRAVA CARINA - ODUZETA KRIJUMčARENA ROBA

- Daljim operativnim radom utvrđeno je da je vozilom podgoričkih registarskih oznaka upravljalo lice F.B. (42) iz Rožaja. Pregledom vozila pronađena veća količina tekstilne robe i obuće, ukupne vrijednosti 20.680,00 eura, S obzirom da se radi o robi bez dokaza o porijeklu carinski službenici su oduzeli predmetnu robu a predmet predali na dalje postupanje policijskim službenicima Jedinice za suzbijanje ekonomskog kriminaliteta Bijelo Polje kojI će u komunikaciji sa Osnovnim državnim tužilaštvom u Kolašinu preduzeti dalje korake -  zaključuju u saopštenju.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
28. april 2024 16:42