SDT / - SRDJAN_BOLJEVIC
20/02/2024 u 11:20 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Nastavak akcije SPO i SDT: Uhapšene još tri osobe

U prostorijama Specijalnog tužilaštva u Podgorici u toku su saslušanja pojedinih uhapšenih u jučerašnjoj akciji zbog sumnje u šverc cigara i stvaranje kriminalne organizacije

Jutros su nastavljene mjere i radnje Specijalnog državnog tužilastva i policije započete juče, i uhapšene su još tri osobe, potvrdio je za portal dan portparol SDT-a i državni tužilac Vukas Radonjić.

Kako je istako, u akciji Specijalnog policijskog odjeljenja (SPO), po nalogu Specijalnog državnog tužilaštva (SDT), od sinoć je uhapšeno 11 lica.

U prostorijama Specijalnog tužilaštva u Podgorici u toku su saslušanja pojedinih uhapšenih u jučerašnjoj akciji zbog sumnje u šverc cigara i stvaranje kriminalne organizacije.

Podgorički biznismen Aleksandar Mijajlović, i još šest osoba uhapšeni su sinoć nakon višemjesečne akcije Specijalnog državnog tužilaštva, Specijalnog policijskog odjeljenja i EUROPOLA, saopšteno je juče iz SDT-a. 

Pored Mijajlovića uhapšeni su Dejan Jokić, Golub Vojinović, Radoje Rabrenović, Dragan Backović i Mirko Mijušković

Kako nam je potvrđeno, Backović i Rabrenović su aktivni pripadnici policije. Mijajlović je u javnosti pominjan kao jedan od suvlasnika kompanije "Bemax".

Nakon ovog hapšenja, sinoć je tokom pretresa uhapšen i Zoran Đukanović iz Nikšića.

Mijajlović i još šestorica jutros na saslušanju kod specijalnog državnog tužioca

Aleksandar Mijajlović je uz Ranka Ubovića, jednog od suvlasnika Bemaksa, kako je ranije pisao "Dan" pominjan kao jedna od glavnih figura ekipe iz Grand.

Uhapšen Milenko Rabrenović, bivši član obezbjeđenja Veljovića

Kako prenosi portal Libertas, među privedenima je Milenko-Mića Rabrenović, nekadašnji šef obezbjeđenja bivšeg šefa policije Veselina Veljovića.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
27. april 2024 00:00