Ilustracija / FOTO: ž.B.
21/05/2024 u 09:49 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Nikšić: Identifikovani osumnjičeni za prebijanje muškarca, među njima i maloljetnik

Pripadnici nikšićke policije identifikovali su osumničene za nanošenje teških tjelesnih povreda R.K. (55). Riječ je o Baranima A.M. (21), O.M. (43) i maloljetnom licu starom 16 godina.

- Dežurna služba Odjeljenja bezbjednosti Nikšić obaviještena je 5. maja u 22.45 časova od strane zaposlenih u Medicinskom centru Nikšić da se na ukazivanje ljekarske pomoći javilo lice R.K. (55) sa povredama u predjelu glave. Njemu je od strane dežurnog ljekara konstatovana teška tjelesna povreda u vidu preloma vilične kosti, te je nakon ukazane pomoći u MC, transportovan na dalje liječenje u Klinički centar Crne Gore u Podgorici. Sa događajem je upoznat tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Nikšiću koji je kvalifikovao krivično djelo teška tjelesna povreda te naložio policijskim službenicima dalje preduzimanje aktivnosti u cilju rasvjetljavanja događaja, saopšteno je iz Uprave policije.

Kako se sumnja, trojica Barana su oštećenom, nakon kraćeg verbalnog sukoba u mjestu Banjani, zadali više udaraca zatvorenim šakama u predjelu glave, kao i više udaraca nogom dok se lice nalazilo na tlu, te je po nalogu postupajućeg tužioca, protiv njih podnijeta krivična prijava.

MUP: Za sedam dana registrovana 92 krivična djela

Takođe, nikšićkoj policiji prijavljeno je 9. maja u 00.55 časova da je jedno lice fizički napadnuto ispred jednog ugostiteljskog objekta u centru grada.

- Na lice mjesta odmah upućeni su policijski službenici koji su zatekli N.Č. (33) sa vidnim povredama, kojeg su trasportovali u MC Nikšić na ukazivanje ljekarske pomoći. Njemu su konstatovane teške tjelesne povrede u vidu preloma vilične i preloma sinusne kosti, te je transportovan na dalje liječenje u Klinički centar Crne Gore. Preduzimajući aktivnosti na rasvjetljavanju događaja policijski službenici došli su do sumnje da je pomenute povrede oštećenom licu nanio A.B. (24) iz Nikšića, na način što mu je zadao više udaraca u predjelu glave, navode iz UP.

Tužilac koji je upoznat sa događajem kvalifikovao je krivično djelo nasilničko ponašanje u sticaju sa krivičnim djelom teška tjelesna povreda. A.B. je trenutno nedostupan nadležnim organima i za njim policija intenzivno traga.

 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
12. jun 2024 19:51