/ - UBIJENI DARKO GEISLER, FOTO: SCREENSHOT (preuzeto sa Kurir.rs.)
10/01/2024 u 16:14 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

(VIDEO/UZNEMIRUJUĆE) Objavljen snimak likvidacije u Brazilu: Državljanina Srbije tražili zbog ubistva ispred zatvora u Spužu

Podsjetimo, muškarac koji je ubijen u Brazilu 5. januara kod sebe je imao slovenačka dokumenta na ime Dejan Kovač (43)

Darko Geisler iz Pančeva koji je, kako se sumnja, 5. januara ubijen u naselju Embare u Santosu u Brazilu, nekada se prezivao Nedeljković i sumnjiči se da je ubio Andriju Mrdaka 25. decembra 2014. ispred ulaza u zatvor Spuž, prenosi Kurir.rs.

Crnogorska policija identifikovala ga je tada na osnovu DNK tragova pronađenih na mjestu zločina i od tada se tragalo za njim. Navodno, važio je za bezbjednosno interesantnu osobu blisku "škaljarskom klanu".

Ubijen državljanin Srbije u Brazilu, blizak škaljarskom klanu

- Sumnjalo se da je odmah posle likvidacije Mrdaka, koji je bio najbolji prijatelj vođe "barskog klana" Armina Muše Osmanagića, pobjegao u jednu zapadnoevropsku zemlju. Uspješno se skrivao punu deceniju - podsjeća sagovornik Kurira.

Inače, Mrdak je ubijen kada je došao u posjetu bratu koji je bio u zatvoru, i kao i Geisler, u trenutku likvidacije bio je u društvu supruge.

Podsjetimo, muškarac koji je ubijen u Brazilu 5. januara kod sebe je imao slovenačka dokumenta na ime Dejan Kovač (43).

Ubistvo u Brazilu

Sigurnosne kamere snimile su Pančevca kako ispred kapije zgrade u kojoj je živio sa suprugom i četvorogodišnjim sinom silazi sa bicikle, na kojoj je i njegovo dijete i pokušava da otvori vrata. Ubica, koji ga je najverovatnije čekao, tada istrčava iz bijelog automobila, dotrčava do Darka Geislera i u njega ispaljuje šest hitaca.

- U trenutku kada je ubica pucao u njega, dijete je palo sa bicikle, a sve se dogodilo i naočigled supruge. Policija je na mjestu zločina pronašla tri čaure - prenose brazilski mediji.

Inače, kako su naveli, ubica je na rukama imao rukavice i masku na licu, kako ne bi ostavio tragove.

- Čim je žrtva pala na zemlju, ubica je počeo da bježi. Policija vodi istragu, ali supruga ubijenog još nije saslušana jer je u stanju šoka - objavili su mediji.

Komšije su ispričale da su ubijeni i njegova supruga vodili miran život, i da je on navodno radio kao stolar.

- Dolazio je povremeno u pekaru, ali najviše što je na portugalskom rekao je "hvala" i "dobar dan" - ispričala je radnica u obližnjoj pekari.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
27. april 2024 14:27