/ - ZORAN PIPEROVIć
29/12/2023 u 17:30 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Piperović o Abazovićevoj izjavi: Isto je pričao i za Krstoviće, pa kasnije rekao da nije

Taj bivši premijer radi političkog egzibicionizma ne smije porodici Pavićević, ženi,djeci, unučadima i bratu da stavlja so na ranu i maltretira ih, istakao je Piperović

Na današnju izjavu poslanika Dritana Abazovića, koja se odnosi na raniju izjavu branioca Đorđija Pavićevića, reagovao je Pavićevićev advokat Zoran Piperović.

- Jedan bivši premijer rekao je u emisiji "Link" na RTCG da je jedan advokat kazao kako jedan premijer nije podnio nikakve šeme za šverc cigareta u SDT i taj advokat ostaje pri tome što je tada kazao. Rekao je taj premijer i za šemu droge kod Krstovića, pa je kasnije rekao kako to nije pominjao nikada. Osnovna sumnja za Pavićevića zasnovana je na dominantnoj odbrani jednog lica, koja se odnosi na proceduru poslovanja plejmejkera koji je potvrdio pred tužiocem i sam Pavićević i ništa više. Da li je ta tvrdnja tužioca dokaziva, a tiče se šverca cigareta na tri broda, tek će ćmo da vidimo. Taj bivši premijer radi političkog egzibicionizma ne smije porodici Pavićević, ženi,djeci, unučadima i bratu da stavlja so na ranu i maltretira ih- istakao je Piperović.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
04. maj 2024 10:06