POLICIJA, ILUSTRACIJA / - FOTO: ŽANA BOJANIĆ
22/04/2024 u 14:31 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Podgorica: Uhapšen osumnjičeni za ubistvo u pokušaju

Podgorička policija uhapsila je B.P. (36) zbog sumnje da je izvršio krivično djelo ubistvo u pokušaju u sticaju sa krivičnim djelom nedozvoljeno držanje i nošenje oružja i eksplozivnih materija.

- Naime, osumnjičeni je navedeno krivično djelo izvršio na način što je prišao oštećenom, koji je boravio u jednom ugostiteljskom objektu i od njega zahtijevao da se fizički obračunaju, zadajući mu udarce u predjelu glave. U trenutku kada je oštećeni to odbio, izvadio je pištolj nepoznate marke, koji je držao kod sebe bez dozvole i dokumentacije za posjedovanje istog, i ispalio najmanje jedan hitac u pravcu oštećenog lica koje je uspjelo da se udalji iz navednog objekta - navode iz Uprave policije.

Postupajući po naredbi Višeg suda u Podgorici izvršen je preteres stana i drugih prostorija koje koristi B.P. u Podgorici i tom prilikom je pronađen jedan protivavionski metak i 27 komada puščane municije.

- Sa navedenim događajem upoznat je tužilac u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici, koji je kvalifikovao navedeno krivično djelo i naložio da se B.P. liši slobode - zaključuju u saopštenju.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
25. maj 2024 20:24