/ -/-FOTO: DEJAN PANIĆ
28/04/2024 u 12:58 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Policija i tužilaštvo ispituju incident vezan za FK "Budućnost" i "Varvare"

Iz Uprave policije Crne Gore saopštili su da zajedno sa nadležnim tužilaštvom preduzimaju neophodne radnje povdom dva incidenta koja su se dogodila juče a koja su vezana za FK Budućnost i navijačku grupu "Varvari".

- Juče se u Podgorici na gradskom stadionu „Pod Goricom“ odigrala fudbalska utakmica između FK Budućnost iz Podgorice i FK Sutjeska iz Nikšića kojoj su prisustvovali pripadnici navijačke grupe „Varvari“ (Budućnost) i pripadnici navijačke grupe „Vojvode“ (Sutjeska), koji su tokom trajanja utakmice aktivirali veću količinu pirotehničkih sredstava - navode u saopštenju iz UP.

(VIDEO) Skandal pod Goricom – Pavličić udario Igora Ivanovića

Podsjećaju da je po završetku utakmice došlo jdo verbalnog sukoba dijela navijačke grupe „Varvari“ i igrača FK Budućnost, a eventualni fizički sukob spriječen je pravovremenom reakcijom policijskih službenika.

Varvari upali u svlačionicu i vrijeđali igrače

- Tom prilikom je od strane dijela navijačke grupe „Varvari“ oštećena infrastruktura stadiona „Pod Goricom“. Takođe, po završetku utakmice došlo je do fizičkog sukoba između samih igrača FK Budućnost.Sa događajem je upoznat tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Podgorici. Policijski službenici Odjeljenja bezbjednosti Podgorica preduzimaju dalje mjere i radnje u cilju utvrđivanja svih okolnosti i činjenica ovoga događaja, te će sa ishodom ovoga postupanja javnost biti blagovremeno obaviještena - pojašnjavaju iz UP.

Pripadnici navijačke grupe „Vojvode“ bezbjedno su napustili Podgoricu.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
03. maj 2024 19:55