/ - FOTO: UPRAVA POLICIJE CRNE GORE, ODUZETA DROGA
29/09/2022 u 09:06 h
Žana Bojanić, Željka BojanićŽana Bojanić, Željka Bojanić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

PRESJEČEN LANAC ŠVERCA DROGE - Tuzi: Zaplijenjeno oko 100 kg marihuane

Crnogorska policija nastvalja aktivnosti usmjerene ka suzbijanju šverca narkotika, držanju i stavljaju u promet opojnih droga

Službenici Sektora za borbu protiv kriminala, pripradnici tima za Specijalnu operativnu podršku (SOP), izveli su  je još jednu opsežnu akciju u cilju borbe protiv organizovanog kriminala, saznaje portal Dan. Tako je presječen još jedan lanac šverca narkotika na teritoriji Crne Gore i preko nje. 

Policija je tokom noći izvršila pretrese na više lokacija. Ciljanom potragom, u Opštini Tuzi, pronađeno je i oduzeto  prema nezvaničnim informacijama oko 100 kilograma marihuane. 

Kkao saznaje portal Dan,uhapšen je Goran Milošević.

Saopštenje Uprave policije

-Službenici Sektora za borbu protiv kriminala su, postupajući po naredbi sudije za istragu Višeg suda u Podgorici, u Tuzima izvršili pretres teretnog motornog vozila marke Mercedes, podgoričkih registarskih oznaka.U tovarnom dijelu vozila pronađeno je i oduzeto sedam većih pvc pakovanja u kojima se nalazilo 100 manjih pakovanja sa sadržajem opojne droge marihuana, ukupne težine oko 100 kilograma.O navedenom događaju je upoznat tužilac u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici, po čijem je nalogu lišen slobode G.M. (38) iz Podgorice zbog sumnje da je izvršio krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga- saopšteno je iz Uprave policije.

Takođe, pretresene su prostorije i objekti za koje se sumnja da su korišćenje u izvršenju ovog krivičnog djela.

Oduzeta droga biće poslata Forenzičkom centru na vještačenje.

Presječen kanal šverca droge preko CG: Zvicer uhapšen zbog 85 pakovanja marihuane

Podsjećamo, nedavno je bila još jedna velika zapljena droge i tada je takođe presječen lanac šverca narkotika na teritoriji Crne Gore i preko nje.

Crnogorska policija nastvalja aktivnosti usmjerener ka suzbijanju šverca narkotika, držanju i stavljaju u promet opojnih droga.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
04. maj 2024 01:15