Zaplijenjena pakovanja marihuane / - FOTO: UP
28/01/2024 u 15:11 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Spriječeno krijumčarenje 65 kilograma droge iz Albanije u Crnu Goru, uhapšen Podgoričanin

Pripadnici granične policije primjetili su kako dvije osobe iz pravca Albanije predaju dva džaka muškarcu, za kojeg se ispostavilo da je Podgoričanin N.P.

Službenici Sektora granične policije su juče spriječili da se unese više desetina kilograma droge iz Albanije u Crnu Goru. Pripadnici granične policije pronašli su i oduzeli skoro 65 kilograma marihuane, a jedna osoba je uhapšena.

Naime, pripadnici granične policije su juče u jutarnjim uočili dva lica kako pješačkom stazom sa teritorije Republike Albanije u pravcu naše države nose džakove, koje su potom predala nepoznatom licu koje ih je utovarilo u svoje vozilo i nastavilo kretanje na teritoriji Crne Gore, navodi se u saopštenju UP.

- Na putnom pravcu Grabom-Dinoša policijski službenici su zaustavili vozilo kojim je upravljao N.P. (41) iz Podgorice. Pregledom vozila policija je pronašla i oduzela 60 pvc pakovanja sa sadržajem biljne materije tamnozelene boje za koju se sumnja da je opojna droga marihuana ukupne težine od oko 64,8 kg - objašnjava se u dopisu iz UP.

Podgoričanin N.P, njegovo vozilo i marihuana koju je pokušao da unese u našu zemlju predati službenicima Odjeljenja bezbjednosti Podgorice. 

Po nalogu državnog tužioca u podgoričkom Višem državnom tužilaštvu policija je uhapsila N.P. zbog sumnje da je izvršio krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
04. maj 2024 01:43