/ - SHUTTERSTOCK
15/04/2024 u 11:49 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

​Tokom vikenda 43 saobraćajne nezgode

Tokom prethodnog vikenda, od 12.4. do 15.4.2024. (petak, subota i nedjelja) na crnogorskim putevima evidentirane su 43 saobraćajne nezgode, u kojima su tri lica zadobile teške, a 20 lica lake tjelesne povrede, saopšteno je iz Uprave policije.

- U istom periodu, pripadnici saobraćajne policije su u okviru represivnih aktivnosti podnijeli 145 prekršajnih prijava, izdali 1.095 prekršajnih naloga, privremeno oduzeli 16 pari registarskih oznaka i isto toliko vozila isključili iz saobraćaja, dok su lišili slobode 53 vozača zbog upravljanja vozilom pod dejstvom alkohola, opojnih droga ili drugih psihoaktivnih supstanci i ostalih težih prekršaja iz oblasti saobraćaja - navode iz policije.

Slobode je, kako su saopštili, lišeno 38 vozača zbog vožnje pod pod dejstvom alkohola u organizmu u nedozvoljenoj količini, 12 vozača zbog vožnje pod dejstvom opojnih droga ili drugih psihoaktivnih supstanci i tri vozača zbog počinjenih drugih težih prekršaja iz oblasti Zakona o bezbjednosti saobraćaja na putevima.

OKC: Za 24 sata 11 saobraćajnih nezgoda


- U Podgorici su lišena slobode 22 vozača, devet u Pljevljima i po četiri u Danilovgradu i Budvi - naveli su iz UP.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
27. april 2024 15:37