/ ILUSTRACIJA FOTO: UPRAVA POLICIJE
05/12/2023 u 10:25 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Tri osobe procesuirane zbog oružja i municije

Policija je procesuirala D.A. (51) iz Bara, S.R. (65) iz Budve i I.M. (40) iz Budve

Službenici Uprave policije su juče na području Budve, Bara i Cetinja protiv tri osobe podnijeli krivične prijave zbog ilegalnog posjedovanja oružja i municije. Barska policija je, postupajući po naredbi nadležnog sudije, izvršila pretres stana i drugih prostorija koje koristi D.A. (51) iz Bara.

- Tom prilikom pronađena je i oduzeta lovačku pušku, pištolj i 32 komada municije, u ilegalnom posjedu. Protiv ovog lica je podnijeta krivična prijava zbog sumnje da je izvršio krivično djelo nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija- navode iz policije.

U Budvi je policija, po naredbi nadležnog sudije, izvršila pretres stana i drugih prostorija koje koristi S.R. (65) iz Budve.

- Pronađena je lovačka puška u ilegalnom posjedu, kao i 273 komada municije različite vrste i kalibra. Protiv njega je nadležnom tužiocu podnijeta krivična prijava zbog sumnje da je izvršio krivično djelo nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija- saopšteno je iz policije.

Cetinjska policija je, nakon dobijenih rezultata vještačenja oduzetog pištolja, protiv I.M. (40) iz Budve državnom tužiocu podnijela krivčnu prijavu zbog sumnje da je izvršio krivično djelo nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
27. jul 2024 03:32