Ilustracija / - UP
06/04/2024 u 15:39 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

U Baru uhapšen osumnjičeni za pokušaj ubistva brata

Službenici barske policije uhapsili su S.Z. (39) zbog sumnje da je pokušao da ubije brata V.Z. (41).

- Sinoć je barska policija oko 21.30 čas postupajući po prijavi izašla na lice mjesta u mjestu Ilino u tom gradu gdje je zatekla jedno lice sa povredom u predjelu lijeve strane rebara. Na lice mjesta je upućena i Hitna medicinska pomoć Bar radi ukazivanja ljekarske pomoći. Sa događajem je upoznat tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Baru, a nakon toga i tužilac u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici koji je ovlastio policijske službenike da izvrše uviđaj na licu mjesta, navodi se u saopštenju.

Kako su pojasnili iz UP, preduzimajući mjere i radnje iz svoje nadležnosti, policijski službenici došli su do sumnje da je u stanu u kojem žive S.Z. (39) i V.Z. (41) došlo do verbalnog a onda i fizičkog sukoba između njih, usljed čega je S.Z. zadobio povredu u predjelu potiljačnog dijela glave, nakon čega je nožem nanio povrede bratu V.Z. u predjelu lijeve strane rebara.

- Policijski službenici pronašli su sredstvo izvršenja krivičnog djela, kao i druge tragove, te jedna ručno pravljena cigareta sa sadržajem opojne droge marihuana, tzv. džoint. S.Z. je lišen slobode zbog sumnje da je izvršio krivično djelo ubistvo u pokušaju i on će uz krivičnu prijavu biti priveden tužiocu u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici na dalju nadležnost u zakonskom roku, navode iz policije.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
27. april 2024 11:18