Oduzeta roba, Kolašin / - UPRAVA POLICIJE
12/02/2024 u 15:50 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

U Kolašinu uhapšene dvije osobe zbog nedozvoljene trgovine: Oduzeto 350 komada parfema

Kolašinska policija je u večernjim časovima 8. februara, na putnom pravcu Kolašin – Andrijevica, u mjestu Bare Kraljske kontrolisala putničko motorno vozilo kojim je upravljao M.M. (46) iz Rožaja. U vozilu je pronađeno preko 350 komada parfema za koje ovo lice nije posjedovalo potrebnu dokumentaciju o porijeklu

Službenici Odjeljenja bezbjednosti Kolašin su postupajući po operativnim informacijama, sinoć u mjestu Rijeka Mušovića, zaustavili i kontrolisali kamion kojim je upravljao A.B. (30), u kojem je pronađena veća količina robe, bez potrebne dokumentacije o porijeklu.

- Sa događajem je upoznat tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Kolašinu koji je naložio da se roba privremeno oduzme, te da se A.B. liši slobode zbog sumnje da je izvršio krivično djelo nedozvoljena trgovina, saopšteno je iz Uprave policije.

Osim toga, kolašinska policija je u večernjim časovima 8. februara, takođe postupajući po operativnim podacima, na putnom pravcu Kolašin – Andrijevica, u mjestu Bare Kraljske kontrolisala putničko motorno vozilo kojim je upravljao M.M. (46) iz Rožaja.

- Ovom prilikom u vozilu je pronađeno preko 350 komada parfema za koje ovo lice nije posjedovalo potrebnu dokumentaciju o porijeklu. M.M. je po nalogu tužioca koji je obaviješten o događaju, lišen slobode zbog sumnje da je izvršio krivično djelo nedozvoljena trgovina, navode iz policije.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
27. jul 2024 03:11