Расвијетљена крађа (илустрација) / - Гугл
26/11/2023 u 11:28 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Uhapšen Nikšićanin: Osumnjičen da je sugrađaninu nanio teške tjelesne povrede

Osumnjičeni M.V. je uz krivičnu prijavu sproveden na dalju nadležnost državnom tužiocu u Osnovnom državnom tužilaštvu u Nikšiću, navode iz policije

Policijski službenici Regionalnog centra bezbjednosti „Zapad“, Odeljenja bezbjednosti Nikšić identifikovali su i uz krivičnu prijavu procesuirali Osnovnom državnom tužilaštvu u Nikšiću osumnjičenog M.V. (18) zbog sumnje da je počinio krivično djelo teška tjelesna povreda, saopštili su iz policije.

- Sumnja se da je M.V. 19. novembra oko 00:00 časova u ulici Novice Cerovića ispred jednog ugostiteljskog objekta, u kojem događaju je došlo do verbalnog, a zatim i fizičkog sukoba više lica, nanio teške tjelesne povrede u vidu preloma nosne kosti sa dislokaciijom oštećenom - navode u saopštenju.

Dodaju da su policijski službenici postupajući po prijavi, a u koordinaciji sa nadležnim tužilaštvom, preduzeli niz operativno taktičkih mjera i radnji u cilju rasvjetljavanja navedenog događaja. U toku sprovedene kriminalističke obrade, prikupljen je veći broj obavještenja od građana, identifikovani su svi akteri događaja i izuzet je materijal sa video nadzorne kamere sa lica mjesta.

- Osumnjičeni M.V. je uz krivičnu prijavu sproveden na dalju nadležnost državnom tužiocu u Osnovnom državnom tužilaštvu u Nikšiću - zaključuje se u saopštenju.

 

 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu

Izdvojeno

26. jul 2024 21:47