Perast / - Arhiva
22/04/2024 u 18:01 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

U Perastu uhapšena državljanka Južnoafričke Republike zbog sumnje da je ubila majku

Državljanka Južnoafričke Republike N.L.T. (29) uhapšena je zbog sumnje da je jutros ubila majku u Perastu, saopštila je policija.

- Policijski službenici Regionalnog centra bezbjednosti Jug, Odjeljenja bezbjednosti Kotor, su u saradnji sa kolegama iz Odjeljenja bezbjednosti Herceg Novi i Odjeljenja bezbjednosti Tivat, rasvijetlili ubistvo koje je jutros izvršeno u Perastu. Naime, policiji je od strane medicinskog osoblja Doma zdravlja Kotor prijavljeno da je u Perastu, u jednom objektu stanovanja zatečeno beživotno tijelo ženske osobe, te da se u istom nalazi i njena ćerka N.L.T. (29), državljanka Južnoafričke Republike - saopštila je policija.

Policija je izašla na lice mjesta gdje je utvrđen identitet stradale osobe, te su preduzete mjere i radnje u cilju utvrđivanja činjenica i okolnosti pod kojima je nastupila smrt.

Na licu mjesta izvršen je uviđaj u prisustvu tužioca iz Višeg državnog tužilaštva u Podgorici, kao i službenika Forenzičkog centra.

- Pripadnici policije su nakon preduzimanja sveobuhvatnih istražnih aktivnosti došli do sumnje da je izvršilac ovoga djela N.L.T. i ona je uhapšena - navodi policija.

Uz krivičnu prijavu će biti privedena postupajućem tužiocu u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici na dalju nadležnost.

Srbija: Uhapšen muškarac, osumnjičen za ubistvo bivše žene i njene majke

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
12. maj 2024 16:46