Sa mjesta udesa / - FOTO: D.J.
25/12/2023 u 23:35 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

(FOTO) U saobraćajnoj nesreći kod Plava na licu mjesta stradale tri osobe, preminula i četvrta

U beranskoj bolnici je od povreda zadobijenuh u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se desila kod Plava preminuo Mirza Mekuli. On je četvrta žrtva ove nesreće u kojoj su još stradali M.H. (26) njegova supruga E.H. (20) i M.C. (26) - saopšteno je portalu Dan

Tri osobe su poginule, a jedna je teško povrijeđena u tragičnoj  saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u 19.35 na izlazu iz Plava, u mjestu Brezojevice, u direktnom sudaru dva automobila. Identitet poginulih nije saopšten.

Iz Operativno-komunikacionog centra Uprave policije saopštili su da su u nesreći učestvovala dva vozila i da je saobraćaj  dijelu puta u prekidu.

Osoba koja je bila životno ugrožena a nalazila se u Kliničko-bolničkom centru Berane preminula je od posljedica udesa.

Kako nam je za portal Potvrdio dr Milorad Magdelinić, muškarac koji je bio u teškom životnom stanju podlegao je povredama prije dvadesetak minuta.

- U beranskoj bolnici je od povreda zadobijenuh u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se desila kod Plava preminuo Mirza Mekuli. On je četvrta žrtva ove nesreće u kojoj su još stradali M.H. (26) njegova supruga E.H. (20) i M.C. (26) - saopšteno je portalu Dan.

Podsjetimo, ranije nam je saošteno da je jedna osoba je životno ugrožena.

Iz KBC Berane su nam ranije saopštili da su u Urgentni centar nakon nesreće dopremljena tijela dvije osobe. Treći povrijeđeni preminuo je u Domu zdravlja u Plavu.

U stravičnom sudaru dva automobila su poletjela u vazduh, a treće vozilo podletjelo je ispod njih.

Kako se saznaje, među stradalima je i mladić iz Plava, jedinac u porodici.

Direktor KBC Berane Milorad Magdelinić potvrdio je portalu da su u tu ustanovu dovezene dvije osobe bez znakova života - muškarac i žena.

- Dvoje povrijeđenih primljeno je u bolnicu. Radi se o dva muškarca. Jedan je sa lakšim povredama, dok je drugi muškarac u životnoj opasnosti - rekao je Magdelinić za portal Dan.

Muškarac je, kako nam je rekao Magdelinić, primljen sa teškim povredama karlice, lomova donjih i gornjih ekstremiteta.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
28. april 2024 09:07