Pištolj, ilustracija / - FOTO: UNSPLASH
08/01/2024 u 19:30 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Uhapšen Budvanin: Ranio samog sebe, a policiji kazao da su ga napale nepoznate osobe

Državni tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Kotoru je naložio da se A.R. uhapsi zbog sumnje da je izvršio gore navedena krivična djela

Budvanin A.R. (33) uhapšen je zbog sumnje da je izvršio krivično djelo nedozvoljeno držanje i nošenje vatrenog oružja i eksplozivnih materija i krivično djelo lažno prijavljivanje.

Budvanska policija jutros je obavještena od Dežurne službe Odjeljenja bezbjednosti Bar da je u prostorije Opšte bolnice Bar, na ukazivanje ljekarske pomoći, pristupio A.R. sa prostrijelnom ranom u lijevoj ruci, a koja je nastala upotrebom vatrenog oružja.

On je u izjavi naveo da su mu povredu nanijela njemu dva nepoznata lica, koja su ga pretresla u neposrednoj blizini njegove kuće.

Na lice mjesta su odmah izašli službenici policije, a o događaju su obaviješteni državni tužioci u Osnovnom državnom tužilaštvu u Kotori i Višem državnom tužilaštvu u Podgorici.

- Na licu mjesta je izvršen uviđaj, a daljim istražnim mjerama i radnjama, kao i na osnovu pronađenih materijalnih dokaza, policija je došla do sumnje da je A.R. sam sebi nanio povredu vatrenim oružjem. Policija je, između ostalih tragova i dokaza koji su pronađeni u stanu A.R, pronašla i oduzela i određenu količinu municije - saopšteno je iz Uprave policije.

Državni tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Kotoru je naložio da se A.R. uhapsi zbog sumnje da je izvršio gore navedena krivična djela.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
10. maj 2024 11:32