Ilustracija / - SHUTTERSTOCK
15/04/2024 u 17:51 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Uhapšen državljanin Srbije, Interpol ga tražio zbog šverca droge

Policija je na izlazu iz Crne Gore uhapsila S.D. (47), državljanina Republike Srbije, koji se potraživao po međunarodnoj potjernici raspisanoj od strane NCB Interpola-a Beograd

On se potražuje radi vođenja krivičnog postupka pred nadležnim organima Republike Srbije, zbog sumnje da je počinio krivično djelo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opoje droge.
- Danas je na izlazu iz Crne Gore uhapšen S.D. (47), državljanin Republike Srbije, koji se potraživao po međunarodnoj potjernici raspisanoj od strane NCB Interpola-a Beograd, radi vođenja krivičnog postupka pred nadležnim organima Republike Srbije, zbog sumnje da je počinio krivično djelo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opoje droge, za koje je propisana kazna zatvora do 12 godina - saopšteno je iz Uprave policije. 

S.D. je, kako navode, nakon komunikacije NCB Interpol-a Podgorica i NCB Interpol-a Beograd, uhapšen od strane službenika Sektora granične policije.

On će, kako su istakli iz policije, biti sproveden sudiji za istragu Višeg suda u Podgorici radi određivanja ekstradicionog pritvora.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
19. maj 2024 08:42