Ilustracija / - UP
04/11/2023 u 10:37 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Uhapšen vozač u Nikšiću: Odbio alkotest, krivično će odgovarati zbog napada na policajca

On je sproveden u Upravu za izvršenje krivičnih sankcija na izdržavanje kazne zatvora u trajanju od 45 dana, koja mu je izrečena zbog počinjenih prekršaja

Službenici Reginalnog centra bezbjednosti „Zapad“ – Odeljenja bezbjednosti Nikšiću su državnom tužiocu u Osnovnom državnom tužilaštvu u Nikšiću podnijeli krivičnu prijavu protiv M.K. (38) zbog sumnje da je izvršio krivično djelo napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti.

- Naime, 2. novembra, prilikom obavljanja redovnih poslova i zadataka iz oblasti saobraćaja, policijski službenik je pristupio kontroli vozila i lica M.K., kojom prilikom je ovo lice odbilo da se podvrgne radnji alkotestiranja. Policijski službenik je pristupio sankcionisanju lica po Zakonu o bezbjednosti saobaćaja na putevima i lišenju slobode, tokom kojeg je M.K. policijskom službeniku uputio ozbiljne prijetnje i pokušao da izvrši napad na policijskog službenika, saopšteno je iz Uprave policije.

Nikšićka policija je protiv M.K. podnijela krivičnu prijavu u redovnom postupku, dok je zbog počinjenih prekršaj iz Zakona o bezbjednosti saobraćaja na putevima priveden nadležnom Sudu za prekršaje.

- On je sproveden u Upravu za izvršenje krivičnih sankcija na izdržavanje kazne zatvora u trajanju od 45 dana, koja mu je izrečena zbog počinjenih prekršaja, saopštili su iz UP.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
26. april 2024 19:50