Policija, ilustracija / - UP
18/01/2024 u 09:43 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Uhapšen osumnjičeni za krađu vozila u Beranama

U mjestu Brezojevice od strane pripadnika plavske policije primijećeno je gore pomenuto vozilo, ostavljeno pored puta

Policija je uhapsila  V.O. (27) zbog sumnje za krađu vozila u tom gradu, saopšteno je iz Uprave policije.

- Policiji je u Beranama jedno lice prijavilo da mu je u mjestu Vinicka nestalo vozilo marke „Audi“ beranskih registarskih oznaka koje je bilo parkirano ispred jednog ugostiteljskog objekta, sa ključem u vozilu.Sa događajem je upoznat tužilac koji se izjasnio da je riječ o krivičnom djelu krađa - navode iz UP.

Od podnosioca prijave prikupljena su obavještenja. Zatim su policijski službenici preduzeli aktivnosti iz svoje nadležnosti u cilju rasvjetljavanja događaja.

- U mjestu Brezojevice od strane pripadnika plavske policije primijećeno je gore pomenuto vozilo, ostavljeno pored puta.Nakon toga, ispred jednog ugostiteljskog objekta u Plavu policija je kontrolisala lice V.O. (27). Kod njega je pronađen ključ otuđenog vozila i nekoliko ličnih dokumenata na druga imena, a koja će biti predmet daljeg vještačenja - pojašnjavaju iz UP.

Plavska policija je V.O. dovela u prostorije Odjeljenja bezbjednsoti Berane i on je po nalogu postupajućeg tužioca lišen slobode zbog sumnje da je izvršio krivično djelo krađa.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
28. april 2024 09:25