/ - ILUSTRACIJA
15/11/2023 u 17:17 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Uhapšeno osam osoba: Osumnjičeni da su ukrali vozilo i bicikla, provaljivali u butike, poslovne objekte…

Naime, sumnja se da su četiri maoljetne osobe starosti 17 i 15 godina, u vremenskom periodu od 9. oktobra do 11. novembra, na teritoriji Glavnog grada izvršili 17 krivičnih djela na štetu više fizičkih i pravnih lica - kazali su iz policije

Službenici podgoričke policije su, preduzimajući mjere i radnje na rasvijetljavanju imovinskih delikata, procesuirali osam osoba zbog sumnje da su izvršile 21 krivično djelo, saopšteno je iz Uprave policije.

- Naime, sumnja se da su četiri maoljetne osobe starosti 17 i 15 godina, u vremenskom periodu od 9. oktobra do 11. novembra, na teritoriji Glavnog grada izvršili 17 krivičnih djela na štetu više fizičkih i pravnih lica - kazali su iz policije. 

Oni su, kako se sumnja, ukrali sedam bicikla, izvršili provale u devet poslovnih objekata iz kojih su otuđivali novac.

- Osim toga, pomenute osobe se sumnjiče da su otuđile i jedno putničko motorno vozilo koje je pronađeno i vraćeno vlasniku - navode iz policije.

Zbog sumnje da je izvršio krivično djelo krađa uhapšen je D.J. (34).

- On je, kako se sumnja, sa još jednim, za sada nepoznatim lice, izvršio djelo koje mu se stavlja na teret, na način što je iz jednog maloprodajnog objekta otuđio atrikle u vrijednosti od 315 eura - kazali su iz policije.

Takođe, uhapšen je i S.M. (40), zbog krivičnog djela krađa, koje je, kako se sumnja izvršio na štetu jednog maloprodajnog objekta iz kojeg je otuđio akumulatorsku šrafilicu i bateriju. Otuđeni predmeti su pronađeni i biće vraćeni vlasniku.

- Zbog sumnje da je izvršio krivično djelo teška krađa, uhapšen je i B.Š. (26).On je tokom noći 23. oktobra, ušao u dvorište jedne kuće, te upotrebom podesnog sredstva presjekao lanac kojim je biciklo bilo obezbjeđeno, nakon čega ga je ukrao - navode iz policije.

Policija je uhapsila i Ž.M. (40) zbog sumnje da je izvršio krivično djelo teška krađa.

- On je ovo djelo izvršio na način što je upotrebom podesnog sredstva polomio staklno na jednom butiku i iz unutrašnjosti otuđio tri jakne. One su pronađene i vraćene vlasniku - kazali su iz policije.

 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
05. maj 2024 03:11