Policija Crne Gore / - ILUSTRACIJA/ - NENAD MANDIC
22/05/2024 u 15:47 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Uprava policije: Večerašnji skup organizovan suprotno Zakonu, građani da doprinesu miru

Iz Uprave policije Crne Gore saopštili su da je skup, koji je najavljen za večeras, organizovan suprotno Zakonu. Oni su pozvali građane da doprinesu očuvanju reda i mira.

- Putem društvenih mreža i pojedinih medija, od strane pojedinaca i predstavnika određenih nevladinih organizacija i udruženja, za danas, 22. maja sa početkom u 19.00 časova najavljeno je neprijavljeno javno okupljanje, koje će se održati ispred Vlade Crne Gore u Podgorici - navode u saopštenju iz Uprave policije.

Policija: Snimaćemo nenajavljen skup povodom nezadovoljstva zbog rezolucije o Srebrenici

Dodaju da "imajući u vidu da se radi o protestu i pozivu na okupljanje koji se organizuje suprotno odredbama Zakona o javnim okupljanjima i priredbama, pozivamo građane da svojim ponašanjem i postupcima doprinesu očuvanju stabilnog reda i mira prilikom održavanja istog".

- Pripadnici Uprave policije će preduzeti sve zakonom propisane mjere i radnje u cilju sprečavanja vršenja krivičnih djela i prekršaja, te obezbjeđenja stabilnog javnog reda i mira, te lične i imovinske sigurnosti svih građana - zaključuju u saopštenju.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
16. jul 2024 16:33