/ - FOTO: MUP.GOV.RS
03/09/2023 u 13:45 h
Dan portalDan portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

(VIDEO) Beograd: Uhapšena tri državljanina Crne Gore, za jednim raspisana Interpolova potjernica

Policija je prilikom pretresa kuće i stana u Kovinu, u kojima B. P. neprijavljeno boravi, pronašla više od 20 kilograma marihuane, vagicu sa tragovima opojne droge, kao i oko 20.000 eura

Tri državljanina Crne Gore uhapšena su zbog sumnje da su prodavali marihuanu. Za jednim od njih raspisana je i međunarodna potjernica Interpola zbog sumnje da je kao pripadnik crnogorske organizovane kriminalne grupe počinio teška krivična djela, javlja RTS.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom u Smederevu, uhapsili su crnogorske državljane B. P. (1986), R. B. (1976) i B. B. (1988) zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično djelo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga, saopštio je MUP,

Osumnjičeni B. P., za kojim je raspisana međunarodna potjernica Interpola zbog sumnje da je kao pripadnik crnogorske organizovane kriminalne grupe počinio teška krivična djela, tereti se i za krivično djelo falsifikovanje službene isprave s obzirom na to da je kod njega policija prilikom hapšenja pronašla falsifikovanu ličnu kartu druge države.

Policija je prilikom pretresa kuće i stana u Kovinu, u kojima B. P. neprijavljeno boravi, pronašla više od 20 kilograma marihuane, vagicu sa tragovima opojne droge, kao i oko 20.000 eura.

Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 časova i oni su, uz krivičnu prijavu, privedeni nadležnom tužilaštvu.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
28. april 2024 11:38