Milivoje Katnić / - YOUTUBE
15/05/2024 u 22:13 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

(VIDEO) Saslušanje Katnića u SDT-u

Pogledajte ekskluzivne izvode iz video-snimka dopunjene izjave bivšeg glavnog specijalnog tužioca Milivoja Katnića, koju je dao pred specijalnim tužiocem Milošem Šoškićem 3. maja.

Snimak je objavila Redakcija Pobjede.

Katnić je 26. aprila uputio pismo glavnom specijalnom tužiocu Vladimiru Novoviću u kojem je zahtijevao da bude što hitnije pozvan u Specijalno državno tužilaštvo kako bi dopunio izjavu koju je dao 14. aprila, kada je i uhapšen.

On je tada od Novovića zahtijevao da bez odlaganja bude pozvan u SDT na okolnosti krivičnih djela koje mu se stavljaju na teret, a radi dopune izjave koju je dao prilikom prvog saslušanja, te izjašnjenja u vezi sa finansijskom istragom koja se protiv njega vodi u tom Tužilaštvu.

U izvodima iz gotovo sedmočasovnog saslušanja Katnića, tokom 20. dana njegovog štrajka glađu, u SDT-u objašnjava otkud 14 metaka muncije na njegovom imanju, kao i sporazum sa turskim državljaninom o namjeri kupvine njegove imovine i isplaćivanju kapare od 30.000 eura, što je obuhvaćeno dopunom istrage za pranje novca i podnošenjem nove krivične prijave od Specijalnog policijskog odjeljenja za neovlašćeno držanje oružja i eksplozivnih materija.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
27. maj 2024 19:19