Izborna lista ”Demokrate – Ojačaj, Obnovi, Oživi - BUDVA ODLUČUJE- Đorđe Zenović” / - DEMOKRATE
13/05/2024 u 08:38 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Zenović: Otvaranjem filijale MUP-a vraćamo status Petrovcu

Građanke i građane Petrovca je obradovala vijest da se u Petrovcu, kroz saradnju Pošte Crne Gore i Ministarstva unutrašnjih poslova, otvara filijala MUP-a, na atraktivnoj lokaciji u centru našeg grada sa bogatom kulturnom i istorijskom zaostavštinom.

- Najavljena od strane ministra Šaranovića, ova filijala MUP-a će u velikoj mjeri olakšati funkcionisanje naših građana i spriječiti nesnosne gužve, koji su u Budvi nažalost slika od ranih jutarnjih časova. To je zaista ambijent koji vrijeđa dostojanstvo čovjeka - saopštio je nosilac izborne liste "Demokrate – Ojačaj, Obnovi, Oživi - BUDVA ODLUČUJE- Đorđe Zenović”.

Petrovac, biser budvanske rivijere odavno nema zasluženu pažnju i brigu od strane svoje lokalne samouprave opštine Budva kakvu zaslužuje.

- Drevni grad Castio, danas Petrovac imao je u davnoj istoriji svoju opštinu, a danas nas nažalost raduju osnovni servisi koji se konačno pružaju građanima koji su trebali da budu pokrenuti i u prethodnom periodu! Moramo vratiti status Petrovcu, status  koji je dostojan njegove istorije i značaja koji ima i imao je za našu opštinu. Uz Buljaricu koja je apsolutno zapostavljena planiramo niz projekata koji će OJAČATI pojedince i doprinijeti da se njihov glas čuje - stoji u saopštenju.

Kako ističu iz ove partije, građanski biro koji je u periodu dok su vršili vlast i dok je predsjednik Opštine bio Dragan Krapović, bio otvoren, danas na žalost nije u funkciji, ali obećavaju da će ovaj biro ponovo otvoriti za građanke i građane Budve.

- OBNOVIĆEMO puteve razvoja i prosperiteta i oživjeti segmente koji su zamrli a značajni su za svakodnevno funkcionisanje naših građana, među projektima koje planiramo su: Garaža u centru Petrovca, Rekonstrukcija šetališta, Novi sistem otpadnih voda u Buljarici i Petrovcu. OŽIVJEĆEMO naše bogato kulturno i prirodno nasleđe- Park prirode Zakolači i arheološki park Mirišta, rekonstruisaćemo i saobraćajnicu za Čami Do i Brda, kao i mnoge seoske saobraćajnice i poželjeti srdačniju i bogatiju dobrodošlicu našim turistima koji očekuju kvalitetan servis uprave grada u koji dolaze! Da Petrovac odlučuje - zaključuje se u saopštenju koje potpisuje Zenović.

 

 

 

 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
15. jun 2024 22:07