Aleksa Bečić / - FOTO: DEMOKRATE
13/03/2023 u 18:27 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Bečić: Crna Gora nije ničija privatna svojina

Crna Gora je naša zemlja, naša kuća na čvrstim temeljima - temeljima časti, poštenja i date riječi. I od toga nikad nećemo odstupiti, kazao je Bečić.

Nije Crna Gora ničija privatna svojina. Ni samoprozvanog ,,državnika” koji je devedesetih radio sve da jake države ne bude, ni njegovog sina, ni brata. Niti je Crna Gora samo turistička destinacija za one koji je posjećuju samo onda kad im ofšor destinacije dosade, poručio je lider Demokrata Aleksa Bečić. 

On je obišao Andrijevicu, Plav i Gusinje, a poručio je da  će  se 19. marta boriti za građane, za nove pobjede, za svaku vjeru i svaku naciju kao najveće bogatstvo Crne Gore.

- Crna Gora je naša zemlja, naša kuća na čvrstim temeljima - temeljima časti, poštenja i date riječi. I od toga nikad nećemo odstupiti, kazao je Bečić.

Naglasio je i da nije lako, ni svejedno govoriti o svemu onome šta je bilo i šta se dešavalo na političkoj sceni Crne Gore pune tri decenije.

- Lako je bilo pobjeći i izbjeći sve nevolje koje je narod osjetio na svojoj koži ali je trebalo hrbrosti i mudrosti suprostaviti se i pobijediti upornošću i istinom. Onima koji se pozivaju na egal, a jasno je bilo i nama i njima da jednakost nikada nije bila i postojala među nama u prethodne tri decenije, pokazaćemo da tajkunizacija nije patriotizam, na koji se oni beskrupulozno pozivaju, već je patriotizam ulaganje u ovu zemlju i svakog čovjeka koji u njoj živi, naveo je Bečić.

Istakao je i da monotoni i nedinamični trzaji ovog režima i dalje pozivaju na podjele i razdore.

- E to više neće biti. Biće građanska, biće poštena i biće časna Crna Gora, dodao je.

Bečić je kazao da je razumljivo da razne politike i njihovi nosioci imaju panične reakcije nakon serijskih poraza na svim izborima u posljednjih 30 mjeseci, ali da to neće promijeniti realnost i da je “privilegovanima” i njihovim nepočinstvima odsviran kraj, jer narod Crne Gore je uvijek trpio sve dok mu se ne udari na čast i dostojanstvo, ako se to desi naš narod više ne prašta.
 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
27. april 2024 05:43