/ FOTO: DPS
26/03/2023 u 17:57 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Bogdanović: Pobijediće Đukanović da bi pobijedila Crna Gora

On je saopštio da će na biralištima građani podržati svoju državu i viziju koja garantuje njen evropski put na kom su je, kako kaže, zaustavili “oslobodioci“ i njihovi mentori 2020. godine

Tačno je sedam dana ostalo do nove velike pobjede evropske i građanske Crne Gore. To će biti najbolji odgovor svima koji udaraju u njene temelje- poručio je generalni sekretar DPS-a Aleksandar Bogdanović.

On je saopštio da će na biralištima građani podržati svoju državu i viziju koja garantuje njen evropski put na kom su je, kako kaže, zaustavili “oslobodioci“ i njihovi mentori 2020. godine.

- Za razliku od onih koji su uvijek protiv nečega ili nekoga, jer su protiv sopstvene zemlje, većina će i u nedjelju biti - za- kazao je on.

Dodaje da je za multietničku Crnu Goru, članicu EU u bliskoj budućnosti.

- Nakon sve učestalijih nastupa onih koji vode hajku protiv časne crnogorske dijaspore, na krilima podrške Šešelja, Rakovića i ostale šovinističke elite, dobro je da primjećujemo da i u njihovim redovima ima onih koji se od toga distanciraju. Primjetno je da Milojka Spajića nema na posljednjim skupovima Milatovića, a dobri poznavaoci prilika u vrhu Evropa sad osnovano tvrde da se lideru tog pokreta ne sviđa ni podrška DF-a, a kamoli Šešelja i Rakovića, shvatajući koliko je njegov zamjenik duboko i nepovratno zagazio u nacionalističke vode.Nećemo im stajati na muku. A birači će im za sedam dana reći sve - pobijediće  Milo Đukanović, da bi pobijedila Crna Gora- zaključje u saopštenju.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
24. april 2024 12:23