/ - FOTO: DEMOKRATE ALBIN ĆEMAN
24/03/2023 u 11:58 h
Dan portalDan portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Ćeman pozvao dijasporu da glasa za Milatovića

Rijetki ste pošli što vam je bilo bolje u Crnoj Gori, poručio jen Ćeman

Albin Ćeman, potpredsjednik Demokrata i poslanik u Skupštini Crne Gore pozvao je dijasporu da glasaju za Jakova Milatovića.

-U razdoblju DPS vladavine, čast rijetkim svijetlim trenucima, Crna Gora je preživjela strahote i golgotu – od prelijepe i perspektivne zemlje, u kojoj su nicale fabrike i otvarala se radna mjesta, postala je faktor nestabilnosti, država bez institucija, u kojoj niču kriminalni klanovi i otvaraju se kockarnice i prazni frižideri. Više je vas, naše braće i sestara, rođaka, kumova i prijatelja pošlo u bijeli svijet za vrijeme njegovog radnog staža, nego za sve godine prije toga. Rijetki ste pošli što vam je bilo bolje u Crnoj Gori- navodi Ćeman u saopštenju.

On dodaje:"Draga dijasporo, dok ste vi odlazili iz svoje rodne grude, samo je on ostajao i bogatio se2.

- Dok su se vama ognjišta u Crnoj Gori gasila, samo se njegova familija širila i kupovala banke, jahte, stanove, vjetrenjače, hidroelektrane. Životi i mladost svih nas su prolazili, gledajući iste ljude na političkoj sceni Crne Gore, na čelu sa njim, koji nisu ama baš ništa uradili, da sačuvaju naš najvažniji resurs, a to su ljudi. To ste vi, draga dijasporo- navodi u saopštenju.

Kako je kazao, on zna da oni sada žive u demokratski razvijenjm zemljama, da su svojim poštenim odnosom i radom, učestvovali u razvoju tih društava.

-Takođe znam i za vašu privrženost svom ognjištu i kućnom pragu – državi Crnoj Gori. Zato vas pozivam da 2. aprila, podržite mladost, podržite znanje i demokratske promjene u Crnoj Gori. Da podržite građanskog kandidata za predsjednika Crne Gore.Glasajte za sebe, glasajte za svoje najmiljije. Glasajte za svoju Crnu Goru i za državu koja može u dogledno vrijeme da zaliči na onu u kojoj se sada nalazite. Glasajte za Crnu Goru u koju ćete poželjeti da se vratite, a ne za Crnu Goru čiji vas se predsjednici sjete samo kad su im potrebni vaši glasovi da sačuvate njega i njegove još malo na vlasti- poručio je on.

Poslao je poruku dijaspiori: "Draga dijasporo, glasajte za Jakova Milatovića".

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
26. april 2024 15:19