Vladislav Dajković / - FOTO: SLOBODNA CRNA GORA
18/05/2023 u 14:42 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Dajković: Formirali smo ‘‘Narodnu koaliciju‘‘ jer su građani zahtijevali slogu i jedinstvo

Osluškujući puls građana koji su umorni od političkih prepucavanja, svađanja, pa i rasipanja energije, brzo smo napravili dogovor i uokvirili koaliciju koja će, bez dileme, biti najljepše iznenađenje na narednim izborima - kazao je Dajković

Imajući u vidu živimo u vremenu velikih političkih previranja, nesloge, pa i raskola, smatram da je formiranje ''Narodne koalicije'' svijetla tačka u moru sumornih političkih vijesti, kazao je predsjednik Slobodne Crne Gore Vladislav Dajković.

Kako navodi, ujedinjenje nekoliko naizgled različitih, a opet ideološki sličnih političkih subjekata, najljepša je poruka dosadašnjeg dijela predizborne trke.

- Osluškujući puls građana koji su umorni od političkih prepucavanja, svađanja, pa i rasipanja energije, brzo smo napravili dogovor i uokvirili koaliciju koja će, bez dileme, biti najljepše iznenađenje na narednim izborima - kazao je Dajković.

Stabilnost koju daje Demohrišćanski pokret, iskustvo kojim obiluje DSS, znanje koje crpimo iz Stanićevog Pokreta za Pljevlja, ali i eksplozivna energija, mladost i kreativnost koju nude Prava i Slobodna Crna Gora dobitna su kombinacija koja je pretočena u ''Narodnu koaliciju'', dodao je.

Kampanja ''Narodne koalicije'' će biti osvježenje i u formi, ali u suštini. Dajemo riječ: Narod će opet pobijediti, poručio je Dajković.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
13. maj 2024 04:57