Milo Đukanović izbori / - FOTO: IVAN PETROVIć IPE
19/03/2023 u 22:38 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Đukanović: Ostvarili smo ono što smo željeli i planirali

Osvojio sam iznad 120 hiljada glasova, što smatram vrijednim rezultatom, naglasio je on

Predsjednički kandidat i lider DPS-a Milo Đukanović ocijenio je da je održan još jedan demokratski proces koji svjedoči o demokratskom rastu Crne Gore.

- Ovim potvrđujemo da je Crna Gora sve bliža svom cilju i da pokaže da živi evropski sistem vrijednosti. Mi smo na ovim izborima ostvarili ono što smo željeli i planirali. O ovome smo javno govorili i o ovome su govorila istraživanja. Osvojio sam iznad 120 hiljada glasova, što smatram vrijednim rezultatom, naglasio je on.

Đukanović je naglasio da znaju gdje su budući džepovi podrške u drugom krugu i naveo je da će ih u narednih četrnaest dana aktivirati.

- Važno je da se Crna Gora zadrži na evropskom putu i uspjeli smo da se predstavnim kao politika koja ima osvjedočenje rezultate. Zadovoljni smo ovim stepenom podrške i vjerujem da je ovo dobra osnova za nadogradnju koja će uslijediti u narednih četrnaest dana. Potvrđeno je da Crna Gora treba izbore, sjećate se koliko sam na tome insistirao. Rezultati izbora, ne samo mog, nego i protivkandidata potvrđuju da je ogromna većina biračkog tijela raspoložena da u narednih nekoliko mjeseci zaokružimo te najvažnije izbore i da državu izbavimo iz krize, dodao je on.

Đukanović je uvjeren da će na narednim izborima biti potvrđen građanski karakter Crne Gore i da dobijemo vladu koja će nastaviti Crnu Goru da vodi evropskim putem.

- Ovo je slobodna volja građana Crna Gore, kazao je on i uz to čestitao svima na ostvarenim rezultatima.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
27. april 2024 02:47