Saša Grbović / - SNP
03/06/2023 u 11:26 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Grbović: Pljevlja će imati novu bolnicu

Pljevljima su obećavali svi, a samo je 43. vlada, čiji je dio Socijalistička narodna partija, pokrenula infrastrukturne projekte i i te kako pokazala da vodi računa o svim građanima i o svim sferama društva, jednako - kazao je dr Saša Grbović, kandidat za poslanika SNP- Demos "Za tebe"

Nova Opšta bolnica u Pljevljima, zahvaljujući 43. vladi, nije više imaginarna priča. Sve ono što smo obećali, ispunili smo. Pljevlja će imati novu bolnicu, kazao je dr Saša Grbović, kandidat za poslanika SNP- Demos "Za tebe" i direktor Opšte bolnice Pljevlja.

- Dobro poznata priča Demokratske partije socijalista (DPS) koji su pred svake izbore u Pljevljima govorili o otvaranju bolnice, o mnogim projektima i ulaganju bila je imaginarna i zaboravljena odmah nakon proteka istih. Za Pljevlja su obećavali svi, a samo je 43. vlada, čiji je dio Socijalistička narodna partija, pokrenula infrastrukturne projekte i i te kako pokazala da vodi računa o svim građanima i o svim sferama društva, jednako - kazao je dr Grbović.

Ističe da je urađen projektni zadatak za novu Opštu bolnicu Pljevlja, do 16. juna završava se izbor idejnog arhitektonskog rješenja, glavni projekat će, kaže, biti završen do novembra ove godine, a sa radovima se počinje na proljeće 2024. godine.

- Dokazali smo da ovo nisu samo riječi, već ozbiljno vođenje politike, sa odgovornim ljudima na čelu institucija koji svoj rad i zalaganje pretvaraju u djela. Zahvaljujući amandmanu poslanice SNP-a u Skupštini Crne Gore Milosave Paunović uloženo je 300.000 eura za medicinsku opremu u bolnici u Pljevljima. Uz pomoć Ministarstva zdravlja, kojim rukovodi ministar Dragoslav Šćekić, svakodnevno unapređujemo zdravstveni sistem, kako kroz kupovinu nove opreme, renoviranje i adaptaciju zdravstvenih objekata, tako i stvaranjem uslova da zadržavamo naše najbolje kadrove i na taj način pružimo našim građanima najkvalitetniju zdravstvenu zaštitu - saopštio je Grbović.

Ističe da je bolnica u Pljevljima dobila najsavremeniji skener aparat, zatim rentgen, a u posljednjih dvije godine uloženo je oko milion eura, samo u opremu.

- Medicinski kadrovi koji su za vrijeme loše politike DPS-a napustili Pljevlja, u sve većem broju pokazuju interesovanje da se vrate i da zajedno nastavimo da se borimo za bolji život u Pljevljima, za naše građane, za Pljevlja.

Socijalistička narodna partija je bila i uvijek će biti partija svih nas koji smo spremni da istrajno i časno radimo kako bi Pljevlja i Crnu Goru napravili boljim mjestom za život.

Za otvaranje novih radnih mjesta, za Pljevlja, za najbolju zdravstvenu zaštitu, za građane, za Crnu Goru, ZA TEBE - poručio je Grbović.

 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
26. april 2024 03:14