Gregović, Dmeokrate / - DEMOKRATE
19/05/2024 u 16:19 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Gregović: Izgradićemo podzemni garažni prostor sa preko 300 parking mjesta u Budvi

Dušan Gregović, kandidat za odbornika sa izborne liste,,Demokrate – Ojačaj. Obnovi. Oživi – BUDVA ODLUČUJE – Đorđe Zenović”, nastavio je sa predstavljanjem projekata koje će Demokrate, kao stožer buduće vlasti, sprovesti u djelo nakon 26. maja i stavio akcenat na biser Budve – Petrovac.

- Za početak, izgradićemo podzemni garažni prostor sa preko 300 parking mjesta čime ćemo riješiti veliki izazov tokom turističke sezone. Na garažnoj površini izgradićemo novu zelenu oazu sa komercijalnim sadržajem koji će postati novo mjesto okupljanja naših sugrađana i brojnih turista - istakao je Gregović.

Naglasio je da je u planu izgradnja šetališta koje će biti dostojno Petrovca.

- Izvršićemo i temeljnu sanaciju postojećeg šetališta čime ćemo stati na kraj brojnim izazovima sa kojima se suočavaju svi koji posjete ovaj biser mediteranske obale - naznačio je Gregović i dodao da će podići nivo higijene na samom šetalištu izgradnjom i stavljanjem u funkciju javnih toaleta - ističu Demokrate.

Gregović je dodao i da će buduća vlast na čelu sa Đorđem Zenovićem ponovo otvoriti vrata građanskog biroa u Petrovcu čime će se građanima pružiti mogućnost da izbjegnu gužve i uštede na vremenu.

- Nepotrebne odlaske do Opštine Budva zamjenjujemo pružanjem usluga u savremenim prostorijama u srcu Petrovca - saopštio je Gregović.

Na kraju, svojim sugrađanima je poslao jasnu poruku.

- Petrovac, kao dragulj naše obale, ponovo će zasijati svojim pravim sjajem. Iskoristićemo pun potencijal koji naš Petrovac posjeduje. Zaokruži broj 2! Ojačaj. Obnovi. Oživi - Budva odlučuje - zaključuje se u saopštenju koje potpisuje Dušan Gregović, kandidat za odbornika sa izborne liste,,Demokrate – Ojačaj. Obnovi. Oživi – BUDVA ODLUČUJE – Đorđe Zenović”.

 

 

 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
17. jun 2024 21:29