Ervin Ibrahimović / - FOTO: BS
31/05/2023 u 11:45 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Ibrahimović: Bošnjaci u Crnoj Gori nemaju rezervnu domovinu

Istakao je da su predstojeći izbori od velike važnosti za bošnjački narod

Bošnjaci u Crnoj Gori nemaju rezervnu domovinu, želimo ista prava kao i svi drugi građani u našoj državi i želimo da u onim sredinama, u kojima žive manje brojni narodi, da u pravom smislu stignu investicije i ekonomska injekcija od strane države, poručio je predsjednik Bošnjačke stranke i nosilac izborne liste „Jasno je!“ Ervin Ibrahimović.

On je u razgovoru sa građanima Ulcinja, ali i sa simpatizerima i članovima BS poručio da će Bošnjačka stranka ostvariti najbolji izborni rezultat i da će biti nezaobilazan činilac prilikom formiranja nove Vlade.

- Ne tražimo ništa više od onoga što nam pripada. Bošnjaci su uvijek mirnim putem, demokratskim sredstvima, tražili svoje mjesto u ovoj našoj prelijepoj Crnoj Gori. Ulcinj je u pravom smislu primjer multietničkog sklada i susreta civilizacija. Ne bi Ulcinj bio ovako lijep da nema kolorita bošnjačke kulture i tradicije. Zato i poručujem da bez Bošnjaka, ne bi ni Crna Gora bila ovako lijepa. Da bi Bošnjaci ostali na svojim ognjištima, treba i država da im stvori uslove za tako nešto, poručio je Ibrahimović.

Istakao je da su predstojeći izbori od velike važnosti za bošnjački narod.

- Jasno je da su Bošnjaci shvatili da treba da budu jedno, kao što jesmo jedno, i da će 11.juna Bošnjaci dominantno podržati Bošnjačku stranku, a to je dobro za Crnu Goru, za sve narode, ali i za evropsku perspektivu Crne Gore, istakao je on.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
26. april 2024 17:20