Koalicija ”Može Bar” / URA
29/09/2022 u 15:27 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Koalicija "Može Bar": Naš grad više ne smije biti pod patronatom Gvozdenovića i DPS-a

Oni ističu da su potencijali Bara ostali neiskorišteni u proteklih deset godina, te da nije urađen niti jedan infrastrukturni projekat u ovom gradu

Bar je do sada, voljom vlasti DPS-a i vječitog kordinatora Brana Gvozdenovića, tretiran više kao mjesna zajednica Podgorice nego kao grad koji odlučuje o svom razvoju, navodi se u saopštenju koalicije „Može Bar, može Crna Gora“ koju čine Građanski pokret URA, CIVIS i Albanska alternativa.

- Moramo stati na kraj servilnom i neaktivnom postupanju naše Opštine kojom je na taj način rukovodio DPS, saopštili su iz ove koalicije.

Oni ističu da su potencijali Bara ostali neiskorišteni u proteklih deset godina, te da nije urađen niti jedan infrastrukturni projekat u ovom gradu.

- Ostros i dalje nema vode, Mrkojevići i dalje nemaju put, Virpazar nema parking, Šušanj i Sutomore se i dalje dave u zakrčenjima saobraćaja, a svi mladi u Baru i dalje maštaju o bazenu, kazali su oni.

Dodaju i da je vrijeme vrijeme da se takav pristup promjeni, stoga apeluju na Barane da izađu na izbore i daju podršku listi koju predvodi ministar ekonomije i turzma Goran Đurović.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
04. maj 2024 21:19