Jakov Milatović / - BOJAN GNJIDIC
03/03/2023 u 21:21 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Milatović: Uspjećemo zajedno da preporodimo Crnu Goru

Kad kažem “dragi moji ljudi” ja to govorim punog srca, govorim najiskrenije iz dubine duše, govorim kao potomak Milatovića, kao jedan od vas, kazao je kandidat za predsjednika Crne Gore ispred Pokreta Evopa sad

Kad postanem predsjednik, moj cilj biće bolja i bogatija Crna Gora! Nikad u životu nisam bio čovjek koji odustaje, poručio je Jakov Milatović, kandidat za predsjednika na prvoj predizbornoj konvenciji koja je održana u Danilovgradu.  

Obraćajući se velikom broju okupljenih Danilovgrađana, Milatović je istakao da ga za ovaj kraj vežu čvrsti korijeni i da je simbolično želio da predizborne konvencije otpočne upravo ovdje gdje je odrastao i gdje je PES ostvario najbolji rezultat u Crnoj Gori.  

“Kad kažem “dragi moji ljudi” ja to govorim punog srca, govorim najiskrenije iz dubine duše, govorim kao potomak Milatovića, kao jedan od vas” i naglasio:

image

Sa konvencije Pokreta Evropa sad u Danilovgradu

- BOJAN GNJIDIC

“Prihvatio sam se ove kandidature, jer vjerujem da osjetljiva vremena traže veliku odgovornost. Jer naše društvo traži da izabere iskrenog i sposobnog predsjednika koji će voditi računa o svim gradjanima. Predsjednik države je najodgovornija pozicija u zemlji, a ja vam danas odavde poručujem, da ću je odgovorno i obavljati.” 

image

Sa konvencije Pokreta Evropa sad u Danilovgradu

- BOJAN GNJIDIC

“Vladali su oholo, vladali su na vašu štetu i bogatili se! Došlo je vrijeme da odu, da im što prije vidimo leđa. Nadam se da će se njihovim tajnim i off-shore računima, baviti tužilaštvo, profesionalno i fer, a vjerujem da će imati posla” kazao je Milatović i istakao da je glas za njega garant pobjede nad dosadašnjim režimom podjela, nepravde i pohare.  

Milatović je na kraju poručio “Pogled u budućnost, a ne u prošlost. Crna Gora zajedništva, a ne podjela i svađa. Brži ekonomski razvoj naše države i bolji život svih građana. Mladost i nove ideje, a ne stalno vraćanje ka prevaziđenim politikama. To je moja Crna Gora! To je naša Crna Gora! Uspjećemo jer Crna Gora uspjeh je i zaslužila! 

image

Olivera Injac, Milojko Spajić i Jakov Milatović

- BOJAN GNJIDIC

Predsjednik Pokreta Milojko Spajić kazao je “ Pokušali su da nas zaustave, ali nisu uspjeli već su nam dali još veću energiju i  siguran sam u  pobjedu 19.marta.” 

“Nije mi jasno kako ljudi koji 30 godina pričaju istu priču, a imaju nula rezultata, imaju obraza da se kandiduju i da pričaju bajke. Kazao je da je sve što su obećali građanima ispunjeno 

“Ako smo za godinu dana uspjeli da uradimo 100 puta više nego oni koji su bili 30 godina vlasti, zamislite šta ćemo sve uraditi u narednih pet godina i zaključio “Sada imamo šansu da prvi put budemo ponosni na svog predsjednika, ja ću se ponositi Crnom Gorom čiji će predsjednik biti Jakov Milatović.  

image

Sa konvencije Pokreta Evropa sad u Danilovgradu

- BOJAN GNJIDIC

Predsjednik Opštine Danilovgrad i član predsedništva Pokreta Aleksandar Grgurović  kazao je da je Milatović najbolji kandidat za predsjednika u kontekstu svega što predstavlja – porodičan čovjek, izuzetnih akademskih referenci, čovjek sa kredibilitetom, profesionalno ostvaren te da je privilegija imati Bjelopavlića za budućeg predsjednika.  

„Čovjeka koji vrijedi, pravi razliku, i čovjeka iza kojeg stoje rezultati, budućeg predsjednika naše drzave.Neko iza kog možemo sa ponosom stati, čvrsto vjerujući da će svaki njegov korak biti mali za njega, ali veliki za Crnu Goru. 

Vjerujem da će izbor Jakova za predsjednika biti početak perioda koji će preporoditi ovo društvo, i koji će zauvijek iza nas ostaviti podjele!“ zaključio je on. 

image

Sa konvencije Pokreta Evropa sad u Danilovgradu

- BOJAN GNJIDIC

Potpredsjednica Pokreta, prof. dr Olivera Injac, istakla je da Crnoj Gori ne trebaju prevaziđeni političari koji dijele naše društvo i rade za svoje interese  

“Ne trebaju Crnoj Gori više takvi političari i državnici, već nam trebaju političari i državnici evropskog formata, kakav je naš Jakov Milatović koji će znati da Crnu Goru usmjerava u pravcu evropskog razvoja i blagostanja. Crna Gora će  poslije više od 30 godina,  dobiti čovjeka sa integritetom i znanjem, čovjeka koji ce biti  predsjednik svih građana - predsjednika evropske Crne Gore Jakova Milatovića! zaključila je Injac.  

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
25. april 2024 10:59