Miloš Nikolić / - DPS
23/03/2023 u 22:42 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Nikolić: Zdravkov apostol i Šešeljev kandidat, opsjednut je predsjednikom Đukanovićem

On je dodao, da ipak, neko ko hoće da bude predsjednik svih građana mora da se izdigne iznad svojih kompleksa, koje pokušava da prikrije hvalisavošću nezrelog pubertetlije

Zdravkov apostol i Šešeljev kandidat Jakov Milatović sebi diže cijenu samoobmanom da je niko drugi do Milo Đukanović organizovao protest protiv njega na Cetinju, koji je on u paničnom strahu doživio kao napad, naglasio je portparol i poslanik Demokratske partije socijalista (DPS) Miloš Nikolić.

Milatović: DF nije isto što i DPS, Đukanović otjerao dijasporu iz Crne Gore

- To je jednako tačno kao da tvrdi da se Đukanović udružio sa Andrijom Mandićem kako bi Jakovu dao podršku. Ili da je nagovorio i sve druge iz tzv. većine koji se zaklinju da će ga podržati; da je zamolio Marića da dovede Šešelja na svoju TV koji se takođe oglasio podrškom svom kandidatu Milatoviću. Kompleks niže vrijednosti, osjećaj duboke inferiornosti, manija gonjenja i paranoja Jakova Milatovića, a prije svega njegova opsesija Milom Đukanovićem, nešto je čime bi trebalo da se pozabave stručna lica, naveo je Nikolć koji je reagovao nakon što je Milatović kazao da će Đukanović na narednim izborima imati ispod 100.000 glasova.

Nikolić je dodao, da ipak, neko ko hoće da bude predsjednik svih građana mora da se izdigne iznad svojih kompleksa, koje pokušava da prikrije hvalisavošću nezrelog pubertetlije. 

- Gledali smo večeras Milatovića kako se licemjerno udvara onima koje je do juče vrijeđao, kako pokušava da se ulaguje ljudima koji žive u dijaspori, a sam je bio dio vlade koje je htjela da im otme biračko pravo. Čovjek koji iako mlad po godinama, duhom, nevaspitanjem i lošim manirima simbol je svega nazadnog i konzervativnog, dodao je on.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
04. jun 2023 20:07