Novi pobjeđuje / Demokrate
09/06/2023 u 09:16 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Novi pobjeđuje: Junaštvo je podvig, hrabrost je etika

Zbog ljubavi prema Crnoj Gori eliminisane su sujete jer Crnu Goru treba voljeti i zbog onog što je bila i zbog onog što će biti, ističu iz Novi pobjeđuje

Novi pobjeđuje, parlamentarni politički subjekt u Herceg Novom pozvao je svoje članove i simpatizere da glasaju za Koaliciju ‘‘Aleksa i Dritan, HRABRO se broji‘‘.

"Junaštvo je podvig, hrabrost je etika, nema podviga bez etike i ništa Crnoj Gori danas nije tako nasušno potrebno kao Hrabrost‘‘, kazali su iz Novi pobjeđuje.

"Potpisan je Temeljni ugovor, usvojena Rezolucija o genocidu u Pivskim Dolima i Velici, u toku je žestoki obračun sa duvanskom mafijom i sa škaljarskim i kavačkim klanom i njihovom logistikom u kriminalnom režimu Mila Đukanovića pri čemu se radi na uslovu svih uslova na eliminaciji kancera iz pravosudnog sistema‘‘, navodi se u saopštenju.

"Zbog ljubavi prema Crnoj Gori eliminisane su sujete jer Crnu Goru treba voljeti i zbog onog što je bila i zbog onog što će biti. Državi se vraća dostojanstvo i ne poigrava se sa njom i zbog toga se traže i nalaze nove čestite sudije i tužioci-novi ljudi, Hrabri ljudi. Državi se vraća imovina i budućnost kao u slučaju trajekta Kamenari- Lepetane‘‘, ističu iz Novi pobjeđuje.

"Državi se vraća smisao i zato je vraćena bolnica Meljine u javni sektor. Nastavlja se borba za Institut jer je naš, a ne zato što je moj ili tvoj. Biti vedar, duhovit i vjerovati da nas ima dovoljno da pobijedimo za sve i za Novi. I zato grupa građana „Novi pobjeđuje“ podržava izbornu listu-Koalicije Demokratske strane Crne Gore i URA-e jer je časno i HRABRO biti za Aleksu i Dritana i to se broji‘‘, zaključuje se u saopštenju.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
13. maj 2024 00:18