/ FOTO: PRAVA CRNA GORA
31/03/2023 u 10:25 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

"Prava Crna Gora": Glasajući Milatovića dovršavamo ono za šta smo se borili decenijama

Na predstojećim izborima za nas je izbor nikad lakši, posebno zbog toga što glasamo direktno i lično protiv Mila Đukanovića, navode saopštenjem

Gradski odbor "Prave Crne Gore" u Podgorici održao je sastanak na kojem je konstatovano da je ta partija nastala kao izraz borbe protiv Mila Đukanovića i sistema vrijednosti koji je uspostavljen kroz njegov režim.

Poručuju: "Samim tim na predstojećim izborima za nas je izbor nikad lakši, posebno zbog toga što glasamo direktno i lično protiv Mila Đukanovića".

- "Prava Crna Gora" i predsjednik Marko Milačić pružili su apsolutnu podršku predsjedničkom kandidatu "Evrope sad"  Jakovu Milatoviću, a Odbor "Prave Crne Gore" u Podgorici prethodnih desetak dana i konkretno snažnim terenskim radom. Iako je "Prava Crna Gora" mlada partija, decenije borbe protiv nepravde, kriminala i iskrivljenog sistema vrijednosti su u našim redovima. Svih prethodnih godina davali smo i dajemo svaki atom naše snage da dođe do konačnog sloma režima Mila Đukanovića, a ovoga puta i njegovog lično političkog sloma. U nedelju 2. aprila, narod će, glasajući Jakova Milatovića, dovršiti ono za šta smo se borili svih prethodnih godina- navodi se u saopštenju.

Takođe, predsjednik odbora Stefan Vešović bliže je upoznao prisutne sa trenutnom situacijom oko preuzimanja vlasti u Podgorici.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
26. april 2024 14:00