Milojko Spajić / - FOTO: POKRET EVROPA SAD
05/06/2023 u 12:18 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Spajić: Ključ moje političke aktivacije budućnost mladih u Crnoj Gori

Samo mi pričamo o infrastrukturi i poreskim reformama, a drugi pričaju o nama i vode negativnu kampanju o programu Evropa sad 2.0, o meni i svima nama koji smo uključeni. A toliko je tema koje naše građane zanimaju i zato se nadam da će im se što prije okrenuti - kazao je Spajić

Lider Pokreta Evropa sad i nosilac liste na parlamentarnim izborima Milojko Spajić razgovarao je sa građankama i građanima Nikšića. Poručio je kako je ključ njegove političke aktivacije budućnost mladih u Crnoj Gori, te da je svjestan da su mnogi građani godinama slali mejlove za zaposlenja, ali bezuspješno 

- Zato će ubuduće svako zaposlenje biti preko konkursa. Potrudićemo se da najbolji budu na pravim mjestima - poručio je Spajić.

Kako navodi, ostale partije, umjesto da predstavljaju programe, u fokus svoje kampanje stavile su Milojka Spajića i PES. 

- Na sve načine pokušavaju da nam skrenu pažnju, ali pozivam ih da se bave svim građanima i pitanjima koja mogu poboljšati uslove života građana - kazao je Spajić. 

image

Milojko Spajić

- FOTO: POKRET EVROPA SAD

Poručio je građanima, koji su se požalili da se nikada nisu mogli približiti svojim predstavnicima, da je najlakši način da dođu do Parlamenta i ostalih institucija - da 11. juna zaokruže broj 11.

- Samo mi pričamo o infrastrukturi i poreskim reformama, a drugi pričaju o nama i vode negativnu kampanju o programu Evropa sad 2.0, o meni i svima nama koji smo uključeni. A toliko je tema koje naše građane zanimaju i zato se nadam da će im se što prije okrenuti - kazao je Spajić.

image

Milojko Spajić

- FOTO: POKRET EVROPA SAD

Poručio je da je tu da isporučuje rezultate.

- Ako nemam rezultate - mičite me - poručio je Spajić.

Poručio je i da ni kvadrat državne zemlje više neće biti prodat! 

- Vratićemo u državno vlasništvo i ono što je povjereno određenim investitorima koji ne poštuju ugovorene obaveze. I to je naš odnos prema Crnoj Gori i njenim resursima - kazao je Spajić.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
13. maj 2024 12:04